perjantai 15. kesäkuuta 2012

Shoot for the moon..Even if you miss, you'll land among the stars

Nykyistä kotia sisustaessani olen villeentynyt teksteihin, postimerkkeihin, ruusuihin ja lintuihin. Tekstien sisäänmarssiin vaikuttaa varmasti se, että rohkaisevat ja tsemppaavat tekstit olleet tärkeitä elämässä viime aikoina tapahtuneiden mullistusten keskellä.

Keittiön kaappien oviin ja roskiskaapin sisäseiniin liimailin tarrakirjaimilla tekstit, alunperin ihan käytännön syistä astioiden kaappiin laittoa ja lajittelua helpottamaan. Tekstit kuppi- ja lasikaapeissa näyttivät niin kivoille, että liimailin sopivat tekstit vielä pariin ekstraan.. Silleen, että keittiöstä tuli sopusuhtaisen näköinen.  :)
Eteisen seinään löysin tapetin, jollaisen olen halunnut jo kauan - sanomalehtikuosia!


Ja muutamia löytöjä taulu- tai oikeammin kylttimuodossa. Tämä viimeisin hankintani kerää yhteen omat elämänohjeeni:

Kenkäfriikille sopiva kyltti, jota iki-ihana teinari-ikäinen jälkikasvu on parannellut (pikkulapussa lukee "parkour?") :D


Kylpyhuoneeseen leppoisaa tunnelmaa tuo taulu, joka yhdistää postimerkkiteeman ja tekstin. Tuotu matkamuistona entisestä kotikaupungistani (sopii hyvin, sillä paikallisilla siellä on niin leppoisa asenne elämään, varsinkin palkkatyötä kohtaan). Olin myös riittävän onnekas löytääkseni maailman kauneimman suihkuverhon. <3


Pikkukylttejä, joita on kertynyt vuosien varrella..
Sekä kello (edullistakin edullisempi löytö!) ja sanomalehtikuosinen vedettävä kauppakassi - yksi maailman parhaita keksintöjä, muuten.


Mutta nyt pitää siirtyä muiden tekstien pariin ja syventyä pikkaisen bisnesmahdollisuuksien pohtimiseen.. Vanha unelmani sekin, jonka haluaisin saada toteutettua - tai ainakin kokeiltua - ennen kiikkustuoliin jumahtamista. ;)

1 kommentti: