perjantai 15. kesäkuuta 2012

Sky High

Osana kenkäkaapin uudistusta muuttivat nämä kaunottaret hiljattain luokseni. Palattuanmme viikon kestäneeltä matkaltamme entiseen kotimaahamme, hain reissun aikana rantautuneen pakettini postista. Siellä oli Minna Parikan alesta ostamani ihanuudet: punaiset Frida kiiltonahkanilkkurit!! 
 
Fridat tuntuvat jalassa yhtä mukaville kuin ensimmäiset Parikkani, valkoiset Acasiat, jotka hankin tummansini-valkoisen iltapukuni kaveiksi akateemiseen promootioon. Acasioilla jaksoin hengailla hyvin koko juhlan, mukaanlukien muutaman tunnin tanssit illan lopuksi. Kävelin kotiin ihan omin jaloin illan päätteeksi. Kengät tosin vaihdoin kotimatkalle kannallisiin toppaversioihin kun syksy oli ehtinyt jo loska-aikaan. 
Fridat ovat ehkä samaa kenkämallia noin rakenteellisesti kuin Acasiat. Tolppakorko on tukeva kävellä, vaikka tasapainossa olisi parantamisen varaa. Korko on itse asiassa korkein, mitä olen koskaan käyttänyt, joten harjoittelu on tuottanut tulosta.
Helpointahan tässä minunkin tilanteessani olisi unohtaa kaikki korkokengät ja tepsutella tyytyväisenä ballerinnoissa ja tennareissa. Mutku satun rakastamaan korkokenkiä - niiden kauneutta ja kopsetta.. Eli omalla kohdallani korkkareiden täydellinen hylkääminen tuntuisi luovuttamiselta, periksi antamiselta, mitä en halua tehdä. Tasapainoaisti paranee kyllä pikkuhiljaa kunhan sitä haastaa riittävästi - joten korot kopsumaan vain ja helmat hulmuamaan kesän kunniaksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti