torstai 27. maaliskuuta 2014

Päivän asu - peurat ja pikku-pantteri

Ihanasta auringonpaisteesta huolimatta ulkosalla on aika kirpsakka ilma - ainakin varjossa. Etupihan portailla on ihan ulkokaffi-lämpötilat, siihen paistelee aurinko suoraan. Oi, miten nautinkaan valosta!! Meillä oli talvi jotenkin erikoisen harmaa ja pimeä - ne kauniit, aurinkoiset, kirpeät pakkaspäivät puuttuivat kokonaan. Vuorotellen satoi lunta (pilvessä), lumi suli (lauhaa, pilvessä) ja ja jäätyi jääksi (yöllä, pimeää). Saattaa nyt ottaa aikansa, ennenkuin pihasta lumi sulaa - on meinaan sen verran paksuna, tiiviinä kerroksena on-off talven jäljiltä. 


Mekko Nina Kristine Vikse * Toppi Spicy Vanilla * Kengät Minna Parikka * Kaulakoru Cecilie Melli

Joten päivän asuksi valitsin suloisen pehmoisen villamekon, alle suloisen pehmoisen, kauniin pitkähihaisen topin ja asustin eläinkuoseilla: peurakorvakengillä ja pikku-pantterisormuksella, josta on tullut sormessa alati asuva suosikki. Suosikki siksi, koska pantteri on niin kertakaikkisen ihana ja ilmeikäs ja koska sormuksesta tulee aina mieleen teinari-esikoiseni, jolta sain pantterin joululahjaksi. Hän tiesi minun rakastavan sitä! (En muuten ymmärrä, miten lapset ja mies tietävät niin hyvin mistä tykkään.. <3) Alla kuvassa mekon väri on hyvin lähellä oikeaa, olen käsitellyt kuvaa lievästi Instagramiin. 

Kaulakoru on Johanne Cecilie Melliltä. Love it. <3

 Olen aina rakastanut kenkiä. Jopa silloin läpeensä mustan konttoripukeutumisen aikana, tykkäsin lisätä asuun kivat korkkarit, joissa oli jotain jujua. Nämä peurakengät on aivan ihanat! Kauniit ja jalassa mukavat. Platon ansiosta korko ei todellakaan ole korkea, vaan jalan asento on hyvin leppoisa. Pinta näyttää karvalta, mutta on printattua nahkaa. Ihanat kenkulat!!


Ihanat Fawn kenkulat Minna Parikalta - iso sydän
Pikku pantteri hengailee ja pitää silmällä naapurustoa. Toissapäiväisen leivän leipomisen jäljiltä on näemmä vielä pieni palovamman jälki näkyvissä - piti taas kokeilla leivän kypsyyttä sen ollessa uunissa - en suosittele. 

 

Paidan ihana kuosi on klassinen ja sopiva todella moneen. Pehmoinen, huippumukava ja ohkainen kangas on tehnyt paidasta suosikkini - sopii mekkojen alle, farkkujen, housujen ja hameiden kaveriksi. You name it. Tätä paitaa voi tosiaankin käyttää kaiken kanssa.

Miten sinä tykkäät pukeutua? Valitsetko asut valmiiksi etukäteen vai pukeudutko aamulla fiiliksen mukaan? Täällä mennään fiiliksellä - ja sillä mitä milloinkin on puhtaana.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti