keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Elämän avoimet ovet

Selailin valokuvakansioita, ja unohduin kuvien ja muistojen pariin.. Monikin kuva puhuttelee symboliikkaan taipuvaista mieltäni, tässä niistä yksi - sanonnalla terästettynä. Kuvan on ottanut ihana keskimmäiseni Kemin Lumilinnassa vuonna 2012. <3


Tämä on useinkin ollut niin totta kohdallani, unohtua murehtimaan menneitä mahdollisuuksia - tai muuten vain menneitä. Mutta avoimia ovia on, kunhan katselee ympärilleen ja näkee ne. Se elämässä onkin niin mahtavaa, että aina tulee uusi aamu ja uusi päivä - ja jokainen uusi päivä on oikeasti uusi, aina on mahdollisuus tehdä entisistä poikkeavia valintoja, ottaa uutta suuntaa elämälle. Sellaiseen suuntaan, johon oikeasti haluaa ja kaipaa. Suuntaan, jossa elämä on oikeasti kivaa, ja sellaista oman näköistä.  

Rohkeuttahan se aina vaatii, muuttaa jotain omassa elämässään, ajattelussaan ja tekemisissään. Muutokset eivät useinkaan ole helppoja, on opittava uutta ja kestettävä epävarmuutta, ulkoa tulevia paineita ja sitä tunnetta, että on ihan aloittelija. Mutta eihän elämässä tarvitsekaan tulla valmiiksi, ei ole mitään tutkintoa selvitettävänä. Riittää, että on oma itsensä ja elää siten, että itsellä ja ihmisillä siinä lähellä olisi mahdollisimman kivaa. Tehdä asioita, joista nauttii ja joista saa voimaa. Rakastaa elämää!!

Tässä vähän inspiraatioksi kiva video! Dance Walk - Enjoy your day! :)

Kaffikuppikippikset tällekin päivälle! Tehdään siitä mahdollisimman mukava!! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti