perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kevään ihanat pastellit

Aurinko paistelee lämpimästi ja nautiskelen lämmöstä ja valosta. Sain heti päivän alkuun masentavan huonoja uutisia, joten päivään sopii hyvin verhoutua lempeisiin, ihanan pehmoisiin pastelleihin. Vielä kupponen cappuccinoa ulkosalla auringonpaisteessa, niin mieli kummasti reipastuu päivän touhuihin. 


Farkkupäivä, koska aamu on auringosta huolimatta pikkaisen kirpsakka. En ole enää hirmuisen farkkutyttö, koska mukavuus on ajanut jo kauaa pukeutumisen motiivien kärkipaikalle. Eikä farkkuostoksilla käynti kuulu lempparitouhuihini - jos missään niin farkkuostoksilla sovituskopissa tuntee itsenä paksuksi, pehmoiseksi pullaksi, kun koittaa ahtaa itseään erinäisiin kokeiltaviin malleihin. :D Ne muutamat farkut, joita olen elämäni aikana ostanut, olenkin sitten kuluttanut ihan puhki..

Pehmoiset joustofarkut on norjalaismerkiltä Spicy Vanilla. Nämä pöksyt on supermukavat. Ihan lempparit. Ihana, muutaman vuoden vanha, pehmoistakin pehmoisempi Odd Mollyn röyhelöpaita. Näitä paitoja ostin aikoinaan useammassa värissä, koska yksinkertaisesti vain rakastan materiaalin pehmeyttä ja röyhelöjä. Ja pussihihoja pienine rusetteineen. Paidat on käytöstä huolimatta edelleen kauniita ja siistejä. Ja pehmoisia.

Röyhelöjen keskelle yksi ihanimmista rintakoruistani upeissa sinisen sävyissä. Rakastuin sekä korun muotoon että väritykseen. Ostin korun käytettynä pari vuotta sitten eBayn kautta.


 Pastellipäivään sopivat Cuniculus-korkkarit, puuterisena vaaleanpunaisena.. <3 Sopiva korko arkitepsutteluihin. Ei katkea nilkat eikä väsy jalat. 


Cappuccino ruusuisesta vintage-kupista, auringonpaisteessa. Siinä ei mieli voi muuta, kun kirkastua. Miten sinä päivität mielialaasi ikävien uutisten jäljiltä?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti