torstai 17. huhtikuuta 2014

Tehokkain kauneusvinkki - hymy!

Selailin tässä hiljan naistenlehteä, ja tuntui, että joka toisella sivulla oli jonkinlaista kauneuteen liittyvää mainosta. Markkinat ovat varmasti isot ja monet on valmiita käyttämään isojakin summia kauneuteen ja sen ylläpitämiseen. Olen myös joskus katsonut muutamia jaksoja erinäisiä kotirouva-ohjelmia, joissa useimmat hyödyntänevät niin kirurgiaa kuin botoxiakin. 

Kaikesta käytetystä rahasta huolimatta, monet ohjelmien kotirouvat näyttävät - ja kuulostavat - kärttyisiltä, vaativilta ja huonotuulisilta. Elämä tuntuu olevan yhtä taistelua reviiristä - tai jostain..? Siinä ei kyllä sitten enää raha auta. 

Jokainen ihminen on kaunis kun hän hymyilee - mielellään aidosti. Kunhan hymyilee. Se on ihan ilmaista, vaatii joskus asennemuutosta, mutta poikii sitten mukanaan muutakin hyvää elämään. Ja muiden elämään. Hymy on kiva katsoa niin kotona, töissä kuin kaupungillakin. Se voi piristää toisen ihmisen tympeää päivää. Tai omaa. Kun hymyilet peilin kautta itsellesi, jotain mukavaa tapahtuu: elämä alkaa näyttää vähän valoisammalta. Ja hymyily, vaikka sitä ei itse näekään, vaikuttaa myös positiivisesti omaan hyvinvointiin. Se on vahva lääke tylsyyttä ja tympeyttä vastaan.

Ajattelen myös, että hymyilemällä ja nauramalla paljon voi säädellä osaltaan ryppyjen muodostumista - naururypyt ovat aina kauniita, ja tekevät kasvoista iloisen näköiset. ;)Hain sakset, leikkelin sen naistenlehden ja tein oman version plastiikkakirurgian mainoksesta, jossa kerrotaan, kuinka saada nuoremmat ja pirteämmät silmät. Hymyile!

Kivaa ja pirtsakkaa päivää! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti