sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Iltapäiväkaffit auringossa

En vain voi pysytellä sisällä, kun aurinko paistelee tällä tavalla. Erinäisiä työhommiakin voi hyvin tehdä ulkosalla, tosin pcn näyttö vaatii usein varjoisan paikan näkyäkseen. Mutta niitäkinhän löytyy. Lounaan ja iltapäiväkaffin nautiskelen ilman muuta ulkona, auringossa, pikkuterassimme soffalla - aurinkolasit päässä ja auringon lämpö kasvoilla ja sydämessä.


Muistathan sinäkin nautiskella ihanista päivistä? Pikkuisetkin nautinnolliset hetket arjen kiireen keskellä tekevät elämästä ihanan ja antavat päälle ja sydämelle pikku hetkisiä huoahtaa ja nauttia siitä mitä on. Hetken levähtää. 

Viikonloppu on mennytkin rennosti, romaania lukiessa ja nuorison kanssa hyviä leffoja katsellessa. On niin mukava kyhjöttää yhdessä soffan nurkassa omiensa kanssa. Jäädä leffan jälkeen juttelemaan kaikesta maan ja taivaan välillä. Olla läsnä, lähellä ja kohdata. <3

Viikonlopulta taas kirjasuosituksena Camilla Läckbergiä - sain juuri luettua Majakanvartijan ja odotan innolla, että pääsen Enkelintekijän kimppuun. 


Miten sinä tykkäät rentoutua ja irrottautua hetkisiksi arjen haasteista ja kiireistä? 
Nautinnollista päivää!! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti