keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Päivän asu mustaa ja hiekan sävyjä

Rakastan beigeä, vaaleanruskean eri sävyjä. Meni vuosia ja taas vuosia, etten pukeutunut siihen ollenkaan. Olin kuullut, ettei väri sovi minulle - ja ajattelin sen myös leventävän. Nyt en voisi vähempää välittää kummastakaan (teko)syystä olla pukeutumatta väriin, joka on lemppari, kaunis ja rauhallinen ja vie ajatukset ihanalle hiekkarannalle, aaltojen lempeään liplatukseen.


Koska ihanasta auringonpaisteesta huolimatta aamu oli vähän kirpsakka, valitsin päälle pitkähihaisen lempparini uudelta norjalaismerkiltä Still Cute ja iki-suosikkini beiget, joustavat caprit myös norjalaiselta Kristine Vikseltä. Paidan kuosi on mielestäni aivan upea - sekä värit että kuviot ovat täydelliset. Ja materiaali on ylellisen pehmoinen <3

 

Mustaa on kiva yhdistää aina välillä hiekan sävyihin. Värit sopivat todella kivasti yhteen, ja musta jotenkin jämäköittää tai rajaa asua. Mustat pitsiballerinat sain siskoltani - olen meistä vanhin (lyhin) ja pienijalkaisin, joten saan aina siskoilta liian pieneksi osoittautuvat kengät. En valita ollenkaan. :D Mukana menossa Minna Parikan tilava ja laadukas Angora-lompakko mustana, jota olen alkanut käyttämään arjen clutchina. Sisälle mahtuu puhelin ja kolikkotaskuun kotiavain. Auton avaimet menee housujen taskussa. That's all mitä tarvitsen kauppareissuille ja lyhkäisille kaupunkireissuille.

Kello ja korvikset valkoista ja bling-blingiä. Korvissa Charlotte-korvikset, helmet ja kimaltavia lasikristalleja ala Cecilie Melli.  Kellona valkoinen Cover.

Nautiskele ihanasta auringonpaisteesta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti