perjantai 15. elokuuta 2014

Kirja-ale & nautinnollinen kahvihetki

Kaikille kirjoja rakastaville pohjoisen asukeille pikku vinkki - Torniossa Rajalla-kauppakeskuksessa olevassa Kirjakassi tarjouskirjakaupassa on juuri meneillään loppuunmyynti. Kamalan harmi, että liike lopettaa. Valikoimaa on vielä todella hyvin ja hinnat on erittäin kohtuulliset, joten kirjaostoksille kannattaa lähteä, jos suinkin on lähimaillakaan. 

Ohikulkiessani poikkesin kauppaan, etsiskellessäni Dan Brownin Infernoa, jota olin kyläreissulla alkanut lukea, mutten millään kehdannut kysyä lainaksi. Löytyi. Lisäksi löysin pari itselleni uuden oloista Agatha Christietä, jotka ostin myös. Ja iki-ihana kuppikakkukirja - meillä on erityisesti nuoriso kunnostautunut kuppikakkujen leipomisessa. Tässä kirjassa on myös todella suloisia koristeluohjeita, kuten tuo haamu.Pyörähdin samalla reissulla kangaskaupassa etsiskelemässä sitä pikkukukkaista kangasta ja sain inspiraatioksi pikku brosyyrin, jossa on Burdan syksyn kaavat. Oi, et arvaa kuinka sormia syyhyttäisi alkaa taas ompelemaan..

Ihanaa, pitkästä aikaa oikaista pihasoffalle, auringon paisteeseen, lukemaan päiväkaffin ajaksi. Oi, sentään - nautinnollista potenssiin kymmenen!! <3 Suolukan nälkään tein herkku-chilisalami-avocado-voileivän ja kupposen ruotsalaista tummapaahtoista kaffia.

Rakastatko sinä lojua ulkona lukemassa?


2 kommenttia:

 1. Rakastan aivan hurjasti kirjoja ja hamstraan niitä, vaikka en lukisikaan ikinä toiste. Jo kirjasto itsessään kirjoja katselemalla saa fiiliksen luetuista tarinoista. Ihania ostoksia olet tehnyt.

  Kiva kun löysit blogini. Yritin tähän liittyä lukijaksi, mutta tilasin sitten sähköpostiin, sitä kautta onkin helppoa seurata blogiasi.

  Ihanaa viikonloppua!

  Tiia eli http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Jeps, sama meillä, kaks kirjahöperöä yhdessä 😁😉 oma kirjasto on ihana, ihan kuin sanoit, saa elää tarinoiden keskellä. Olen ihan innoissani, että pääsen nämä löytöni lukemaan - siinä on vain se huono puoli että unohdin pitkiksi ajoiksi kirjan kanssa sohvan nurkkaan ja monet jutut jää tekemättä. Mut mitäs siitä, aika ei mee hukkaan lukemalla. 💝

  VastaaPoista