torstai 28. elokuuta 2014

Meikki-inspiraatiota etsimässä





Meillä on kutsu synttärijuhliin, joihin pitäisi taas keksaista jotain kivaa päälle. Ja mielellään joku kiva meikki myös. Vaatekaapissani on nykyisellään vain sellaisia vaatteita, joista tykkään ja joista useimmat taipuu niin arkeen kuin juhlaankin asusteiden mukaan - joten en voi valittaa, ettei olisi mitään päällepantavaa. Valinnanvaikeus vaivaa: mitä laittaisin just tuonne? Ja minkä kanssa?

Nykyisellään selailen paljon nettiä meikki-inspiraation perässä, ja sen kautta hoksasin - noin asiasta kymmenenteen - että Karkkipäivä-blogissa on arvonta meneillään. Karkkipäivän Sanni on ollut Sokoksella pukeutumispalvelua kokeilemassa; voit lukaista postauksen ja osallistua arvontaan täällä.

Muuttumisleikit ovat aina kiinnostavia! Olen monesti ajatellut, että olisi jänskä nähdä miten tyylien kanssa työkseen pakertavat ihmiset stailisivat minut. Voisi saada uusia ideoita, niin vaatteisiin, meikkiin kuin hiuksiinkin.

Oma ihana teinarityttöseni stailailee minua välillä, ja hänen innostamaan olen esimerkiksi alkanut käyttää korkeavyötäröistä hametta, vaikka en olisi aiemmin millään uskaltanut. Tällä vartalolla. Samoin hänen yllytyksestään ostin sen ihanan Seppälän hapsutakin.. <3 Hirmu mielenkiintoista muuten, kuulla toisen ehdotuksia ja mielipiteitä - nimenomaan omia jämähtäneitä rajoja rikkomaan. 


Haha - opettelen parhaillani kesyttämään nestemäistä eyelineriä ja innostun välillä tuhertelemaan melkoisia kiemuroita.. Kiemura-kimara on teemana ekassa ja vahva linnunsiipeä muistuttava rajaus ja ripsien-varjo-efekti tokassa. Ja en, en todellakaan ole näyttäytynyt noissa lookeissa julkisesti :D Hmmm.. ehkä jopa voisin, jos oppisin tekemään tuon tyylisiä siististi tilanteissa, joissa överit ei olisi haitaksi. Nestemäinen rajausväri ei todellakaan ole helppo käyttää. Onko sinulla vinkkejä sen käsittelyyn?
 
Mulla on menossa vaihe, jossa etsiskelen sellaista vähän näyttävämpää meikkityyliä joka ei saa minua näyttämään drag queeniltä. Drag queen ei tyylinä ole ihan se, jota tavoittelen.. Lueskelen parhaillani paljon mm Karkkipäivä-blogia, esimerkiksi erilaisia rajauksia käsitteleviä postauksia löydät täältä.

Ekan postauksen viimeinen rajaus olisi ainakin kiva opetella, tuo sopisi niin arkeen kuin juhlaankin. Samoin tokan postauksen eka meikki voisi sopia synttäreille.. Jatkan seikkailua meikkityylien maailmassa, ja teroittelen taas ihan perinteisen kajalini. :D Luomivärillä rajaaminen on myös suosikkejani, mutta se ei ole niinkään näyttävä iltamenoja ajatellen.

Onko sinulla tai tiedätkö blogia, sivua tai muuta sellaista, jossa on meikkaukseen vinkkejä ja inspiraationta? Jätä mielellään linkki kommenttiboksiin, niin kurkistan. <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti