tiistai 5. elokuuta 2014

Vuosipäivää viettämässä


http://www.fannyalexandra.com/epages/fannyalexandra.sf/fi_FI/?ObjectID=185851&ViewAction=ViewProduct
Soria Moria rannekoru Cecilie Melli
Perjantaina lähdimme miehen kanssa viettämään vuosipäivää. Olemme alusta asti juhlistaneet tapaamispäiväämme illallisen merkeissä. Nyt mieheni tilasi pöydän yhdestä Luulajan uusimmista ravintoloista, missä en ole vielä koskaan käynyt. Suuntasimme siis ravintola CG:hen herkuttelemaan. 

Valitsin alkupalaksi bruschettan ja pääruoaksi pippuripihvin. Viineiksi suositusten mukaan valkoista alkuruoalle ja amerikkalaista punaista pihville. Olen ollut hyvinkin ennakkoluuloinen amerikkalaisia viinejä kohtaan, mutta tämä oli todella hyvää ja sopi pippuripihviin ihan täydellisesti. Nami. Ruoka oli tosi hyvää (joskin tykkään meidän omista bruschettoista vielä enemmän) .

Syötyämme suunnistimme ravintolalaivaan BBB. Laivassa pyörii kesäaikaan kaupungin ainoa (?) yökerho. Paikka on ilmeisesti niin suosittu, ettei kaupungin muihin paikkoihin oikein riitä enää porukkaa. Laivan mansikkamargarita oli tosi nami - lempparidrinksuni, jolla on hyvä testaila baarin taso.  Olisin saanut siihen suolareunuksenkin, mutta en halunnut. Laivassa on tanssilattia, joka on aika täynnä koko illan sekä ison-iso terassi, jossa on myös kiva hengailla. Suosittelen käymään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti