tiistai 9. syyskuuta 2014

Flunssaisen kattoremonttipäivän asu
On kovin tavallista, että tulee kipeäksi juuri silloin kun on jotain suunniteltua. Näin kävi nytkin. Kuuman kesän vuoksi katon päätyremontti sovittiin vanhempieni kanssa tehtäväksi tänä viikonloppuna, ja kuten tuossa tulikin ilmi, iski flunssa kunnolla otteensa viime viikon lopulla.

Flunssasta huolimatta minun piti saada sovituksia muutama juttu, jotta remontti saadaan tehtyä. Kuten tellinkien vuokraus perjantai-illasta maanantaiaamuun. Joten minun oli hiippailtava jalkeilla ja pukeissa flunssasta huolimatta - vaikka mieluiten olisin todellakin kaivautunut syvälle peiton alle ja nukkunut.

Mukavat, joustavat housut, toppi ja pehmoinen kevyt villatakki - siistiä asioilla kipittelyyn ja mukavaa sohvalla levähtelyyn. Taskut nenäliinoille. Pikkuvarpuset korvissa, edelleen jakamassa huomiota punaisen petteri-punakuono-nenän kanssa. 

Tykkään muuten tuosta topista, jonka joku kesä ostin reissussa matkalaukkua täydentämään (eli kun loppui puhtaat vaatteet, eikä ollut mahdollisuutta pyykätä). Tuossa on samassa paketissa raitaa, leopardia ja ruusuja.. ihana kombo <3Rakkaat katolla <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti