perjantai 26. syyskuuta 2014

Iholle hemmottelua - L'Oréal

 

 

L'Oréalin Revital kolmikko, jonka sain rakkaaltani joululahjaksi vajaa vuosi sitten on osoittautunut huippuhyväksi komboksi. Ihania voiteita kaikki! Ja täyteläisyytensä vuoksi myös riittoisia jopa tällaisella haasteellisella rutikuivalla, yliherkällä atooppisella iholla.

Paketissa, jonka sain oli päivä- ja yövoide sekä silmänympärysvoide. Kaikki ovat koostumukseltaan todella täyteläisen pehmoisia (teidän, toistelen sanaa täyteläinen, mutta se vaan sopii täydellisesti :) ja jättävät iholle ihanan ylellisen tunteen. Päivävoide sopii hyvin meikin alle.Yövoiteen levityksen jälkeen on leppoisan lyksi fiilis. <3

Oma ihoni on aikas haasteellinen - hyvin herkkä ja atooppinen. Ihoni helahtaa punaiseksi ja ihottuma nousee hyvin herkästi, joten olen aina hiukan varovainen testailemaan uusia tuotteita. Näitä tuotteita ihoni rakastaa. Iho näyttää ja tuntuu hyvältä, ja mielestäni silmäkulmien naururypyt ovat pikkaisen silenneet silmänympärysvoiteen käytön myötä.

Miehen mukaan voiteet eivät ole erityisen kalliita, hän olikin aika yllättynyt kun kehuin voiteita vuolain sanoin. Kempparimyyjä (taisi olla italialaisella lentokentällä) oli suositellut tuotepakettia mieheni kerrottua ihoni vaatimuksista, ja mieheni oli hieman skeptisin mielin ostanut paketin. Hän on ollut rinnallani ja seuraillut kokeilujani markettimerkkien kanssa - joihin myös L'Oréal kuuluu - joten hän tietää, että yleensä lompakkoa joutuu keventämään aika reippaasti voiteita ostettaessa.
 
 

Sain juuri uuden parin, päivä- ja yövoiteen - taas mieheltäni lentoreissulta. Nyt päivävoiteena tuo Laser Renew, jonka kyljestä bongasin hieman kauhistuen sanan acid. Kokeilin aikoinaan näitä tiettyjä acid-voiteita, eikä ne sopineet minulle silloin ollenkaan. Tämä purkki vaikuttaa onneksi onnistuneelta ostokselta, ihoni voi hyvin ja säiden yhtäkkisen vaihtumisen aiheuttama järkky kuivuus alkaa pikkuhiljaa voiteiden kanssa taas helpottaa. (jihuu!)

Tuossa on muuten aivan ihana kansi, tuossa Laser Renew purkissa. Tuo näyttää ihan sileältä hiotulta kiveltä. Vauks! Tykkään muutenkin purkkien ulkonäöstä, pelkistetyn tyylikkäitä. Ja kaunis, kaunis punainen..

Onko sinulla herkkiksille sopivia voidevinkkejä? Ilahdun kaikista tipseistä, herkkiksenä ei nimittäin ole kaikkein helpointa aina löytää hyviä hoitavia ja ärsyttämättömiä tuotteita. 


2 kommenttia:

  1. Näistä tuote-esittelyistä tykkään. Kiva lukea, mitä toiset ovat kokeneet hyvinä.
    Tätä vinkkiä kokeilen, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Tykkään itekkin lukea muiden kokemuksista, niistä saa paremmin osviittaa siihen että sopiiko tuote omaankin käyttöön. :)

      Poista