maanantai 15. syyskuuta 2014

Kokouspäivän asu - Tukholma


 Anteeksi murut tämä hiljaisuus - kuume iski lopulta viikkojen nuhailun jälkeen ja sitten oli edessä sovitut kokoustelureissut Tukholmaan ja Helsinkiin. Tukholmaan lähtiessä ilmat näytti lämpöisiltä, joten lähdin taas kevyesti matkaan. En lopulta ottanut edes päällystakkia; ajattelin, että jakku ja iso silkkivillahuivi riittävät. Ja riittiväthän ne. Huivillekin tuli käyttöä kun lähdimme illan jo hämärryttyä kaupungista lentokentän kautta hotellille - ilma oli sen verran viilennyt, että oli ihana kaivella huivi käsilaukusta ja kietoutua siihen. 

Ajattelin Tukholman kokoustelun olevan luonteeltaan rentoa, joten hylkäsin kaikki jakkupukuajatukset ja pukeuduin ihanaan Ivana Helsingin puuvillaiseen Aurora-mekkoon. Mekosta on tullut yksi luottovaatteeni, tällä mekolla voi nimittäin mennä ihan mihin vain; asustaminenkin on helppoa suuntaan jos toiseenkin.

Kengiksi valitsin Purr-kävelykengän Minna Parikalta, jotka sopivat täydellisesti mukaan lähtevään käsilaukkuuni, samoin seuraavaksi päiväksi mukaan otettuun asuun. Lisäksi Purr toi minusta asuun tiettyä skarppiutta menemättä kuitenkaan liian muodolliseksi. Nuo kissankorvat on kyllä aivan ihanat - löysin itseni useamman kerran reissussa ihailemassa kenkien designia.. Tiiän, kuullostaa höpsöltä, mutta tällainen olen. Nautin suuresti ja joka päivä kaikista kauniista jutuista ympärillä - hyvä ja mielellään vekkuli design kuuluu ehdottomasti niihin kauniisiin juttuihin. <3


Ajattelin ensin lähteä pelkällä reilunkokoisella käsilaukulla, mutta otin lopulta kuitenkin mukaan kunnon vaihtovaatekerran ja suloisen pantterimatkalaukkuni. Olen ollut kerran työmatkalla Zürichissä yksillä suorilla housuilla, ja sillä reissulla opin, että aina yöpyessä kannattaa olla täysi vaihtovaatekerta mukana. Ilma oli sillä reissulla todella kuuma, ja mäki jonne kiivettiin junalta oli sekä jyrkkä että korkea. Joten olin lievästi sanottuna kuumissani hotellille päästyämme. Aikaa oli tunti ennen illalliselle lähtöä, ja voin kertoa, etteivät litsmärät suorat housut ehdi kuivua tunnissa. Olo oli siis melkoisen tunkkainen niin illallisella kuin seuraavan päivän kokouksessakin.

* Mekko Aurora Ivana Helsinki * Laukku Jouni Exclusive * 
2 kommenttia:

  1. Oi ei noita Parikan ihanuuksia. <3 Omistan tuon saman mekon, mutta siinä ei ole rypytystä edessä ja on muutama koristenappi, muuten näyttää ihan samanlaiselta. Ihana mekko!

    Aurinkoista iltaa toivottelee. Tiia

    VastaaPoista
  2. Jeps, Parikat on vaan aivan superihania <3 Kivaa, sullakin on tällainen kaunokainen! Lucky you.. <3 Kaunista päivää sinulle, Tiia!

    VastaaPoista