keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Pandan luona kylässäHelsingin reissulla pysähdyimme mennen tullen Vaajakoskella Pandan tehtaanmyymälässä. Mennessä ostimme tuliaisia ja tullessa myös - sekä kotiinviemisiä itsellemmekin. Omalla kohdallani paikka on jotenkin nostalginen - asuimme muutaman vuoden tehtaan naapurissa eikä olleet harvat ne päivät kun suklaa tuoksui nenään ja houkutteli suklaaostoksille.. Ostin hääkarkitkin aikoinaan Pandan tehtaanmyymälästä, ihania pastellisiin papereihin käärittyjä suklaakonvehteja "omasta" karkkitehtaasta.

Tehtaanmyymälä on taas tehtaalla ja fiilikseltään erilainen kuin sokkariaikoinaan (siis silloin parikymmentä vuotta sitten) - mutta yhä herkkuja pullollaan edulliseen hintaan. Suklaata ei juurikaan voinut ajatella kuumien kelien vuoksi autoon hamstrattavaksi mutta laku pärjää kuumallakin.

Oi, tänne haluaisin jouluostoksille! Pitääpä katsoa, olisiko se jotenkin järjestettävissä. Suosittelen pyörähtämään, jos milloin olet lähistöllä, jos sinussa siis olet ollenkaan herkkusuu. ;)

Pikkuinen panda-kevennys loppuun kymppiuutisten tyyliin - panda, joka on teeskennellyt olevansa raskaana saadakseen herkkuja ja muita eläintarhan odottaville emoille tarjoamia etuja. Eikös tämä nyt ole ihan ylisöpöä? :'D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti