torstai 25. syyskuuta 2014

Parhaat hampurilaiset ever Hercule Poirotin kantapaikassa

Tukholmassa kokouspäivän päätteeksi mentiin lasilliselle todella mukavaan ravintolaan Mister French. Satamassa. Laiturilla. Östermalmia (?) vastapäätä. Isoja laivoja lähtemässä ja ajamassa satamaan.

Mister French ravintolaa voin todella suositella. Ihana ilmapiiri. Erittäin hyvä ja maukas ruoka. Valitsin pöytäseurueestani poiketen hampurilaisen, minun ei tehnyt mieli edes teeskennellä, että tykkäisin äyriäisistä, joita muut tilasivat. En nimittäin tykkää. Niitä syö jos on pakko, mutta jos minulla vain on vapaus valita, otan mielelläni jotain muuta.

Hampurilainen oli tajunnan räjäyttävän herkullinen - oi nami! Täynnä ihania, täyteläisiä makuja ja kaverina vielä supernamit ranskalaiset.Totesin, että nyt tuli haastetta oman hampurilaisen kehittelyyn, joka on myös oikein hyvää - mutta Mister Frenchillä syödessä ymmärsin kehityspotentiaalia olevan. ;)

kuva lainattu sivulta What's up Sthlm
Kuva lainattu Mister French
Kuva lainattu Stockholm Tourist
Ravintola on ihan meren äärellä laiturilla, ja siinä on myös upean ihana iso terassi, josta löytyy niin pöytäryhmiä ruokailuun kuin mukavia sohvia istuskeluun ja viihtymiseen. Sisustus oli todella tyylikäs, ja henki jollain tapaa iloista 20-lukua ja art decoa. Ihastuin aivan erityisesti naishahmoisiin pöytälamppuihin. Ihana paikka, asiantunteva ja mukava palvelu ja hyvä ruoka - täällä kannattaa käydä herkuttelemassa ja nauttimassa olostaan, jos Tukholmassa on.

Agatha Christie -fanina tuli heti mieleen, että tämä on sellainen Hercule Poirot -tyylinen paikka. En olisi ollenkaan yllättynyt, jos tämä viimeisen päälle tyylikäs salapoliisiherrasmies olisi astunut hattuaan riisuen ovesta sisään, katsellen hymyillen ympärilleen. Jo ennalta myhäillen hyvää päivällistä ajatellessaan.. <3

Onko sinulla ruokapaikkavinkkejä Tukholmaan? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti