tiistai 30. syyskuuta 2014

Sinisävyiset kynnet - lakkaajanewbie vol1

Nyt tämä nainen alkaa opetella lakkailemaan kynsiä hieman luovemmin kuin tähän asti. Tai ainakin yrittää. Olen lakkaillut suurimmaksi osaksi  yhdellä värillä, joskus villiksi heittäytyessäni useammalla. Mutta en ole oikein koskaan tohtinut kokeilla mitään kummempia koristuksia. Enkä oikeastaan nyt ymmärrä miksi - eihän kynsien lakkaus ole muuta kuin iloista leikkiä.

Kiitos lukemieni kynsi- ja kauneusblogien tämä into on iskenyt minuunkin. Vaikka taidot on nollassa, on halu kokeilla iso. Ihana Funky and fifty vinkkasi minut alkuun pistekoristelujen tekemiseen. Kiitos siitä, kokeilin niitä samana päivänä - eikä se ollutkaan niin vaikeaa kuin mitä olin kuvitellut. (Heh, tosin jälkikään ei ole todellakaan missään taituriluokassa - eikä tarttekaan, aloittelijana)

Nuo graffitilakat, jotka krakeloituu kuivuessaan, on kuuluneet pikku kokoelmaani jo kauan. Niillä saa kivoja efektejä hyvin helpolla - kunhan valitsee sävyt huolella.
Nyt haastetaan mielikuvitusta mukaan lakkaushommiin. Mikä on sinun lempparilakkaus kynsille? 


6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon, hyvältä näyttää! Kiitos kehuista ja tervetuloa kivan ( & koukuttavan ) harrastuksen pariin :-).

  Muista hoitaa myös kynsinauhat, eli kynsinauhaöljyä tai muuta vähän tuhdimpaa voidetta kynsinauhoille ahkerasti. Itselläni tapana tuo aina iltaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tämä saattaa olla koukuttavaa, olen jo huomannut sellaista. Kiitos muistutuksesta - pitää koittaa saada rutiineihin tuo kynsinauhojen hoitaminen. Ja eihän siihen todellakaan mitään erityistä kynsinauhaöljyä tarvita (sellaista kun ei minulla ole enkä koskaan muista hankkiakaan:). Alottelin jo ihan vartaloöljyllä, katsotaan riittääkö se vai vaihdanko tuhdimpaan. :)

   Poista
 2. Ps. Nätin näköinen hihansuu kuvassa myös.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet. Upeasti olet osannut ja Funky and Fifty on kyllä niin taitava.

  Kaunista iltaa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tiia! <3 Hih, opettelen nyt - jostainhan se on aina aloitettava. :) Funky and Fifty on tosi taitava - väkisellä iskee innostus kokeilla itsekin jotain vähän erilaisempaa. :) Ihanaa iltaa sinulle <3

   Poista