tiistai 16. syyskuuta 2014

Syyskynnet vihreinä (kateudesta?)

 

Olen aiemminkin maininnut, ettei vihreä ole ollut suosikkejani, mutta nyt väri on alkanut hiipiä niin vaatekaappiini kuin meikkipussiinikin. Tämä vihreä kynsilakka on aivan i-h-a-n-a! En osaa selittää miksi, väri vaan kolahtaa ja kovaa. Love it! 

Lueskelen monia ihania kosmetiikka- ja kynsiblogeja ja ihailen näiden naisten taitoja luoda mitä upeimpia taideteoksia kynsille. Minä tyydyn vain lakkaamaan - en ole koskaan edes kokeillut hienoja koristeluja. Tunnen nimittäin itseni jo ennalta tumpeloksi pikkukilkkeiden ja ohkaisten pensselien kanssa.. :S Nyt olen kuitenkin sen verran inspiroitunut, että silmäilen pikkuista kynsilakkakokoelmaani uusin silmin ja alan kokeilla lakata yhden-pari-muutaman kynnen eri värillä. Tai kahdella eri värillä. Siihen riittänee niin taidot kuin uskalluskin. 

Onko sinulla hyviä vinkkejä kynsitaiteen saloihin tutustumiselle? Klikkaa mielellään myös linkkejä kivoihin kosmetiikka- ja kynsiblogeihin!


4 kommenttia:

 1. Minäkään en ole ikinä tykännyt vihreästä, mutta tällä hetkellä mintun vihreä on alkanut viehättää kovastikin :)

  VastaaPoista
 2. Mitä meille oikein tapahtuu? :D Mintunvihreä on kans ihana väri! Olen sitäkin pyöritellyt käsissäni, mutta jätin kauppaan, kun ihania sävyjä oli liikaa valittavaksi. Lisäksi olen viimeiset pari vuotta ollut todella laiska lakkailemaan kynsiä, joten ole jäädyttänyt uusien lakkojen ostamista. Nyt taas innostuin, kun lakkasin kynnet klassisen punaisiksi hiljattain olleille kuuskymppisille. Joten saas nähä, vaikka minttukin vielä päätyy minunkin pikku kokoelmaan. :)

  VastaaPoista
 3. Nätti sävy tosiaan tässä vihreässä. Rohkeasti vain kokeilemaan kynsijuttuja, hauskaa hommaa! Keskenään eri värisillä kynsillä on helppo aloittaa ja sitten kokeilemaan vaikka pilkutusta. Tippa lakkaa ei imevän paperinpalan päälle ja pilkuntekovälineeksi vaikkapa lyijykynän kärki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta ja vinkistä! Iiiiks, saattaa olla että tulen tuota pilkuttamista kokeilemaan... 💝

   Poista