sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Uutuuksia meikkipussiin
Olen kuullut paljon hyvää Lumenen huulipunista mm lukenut eri blogeista (esim Tunnetila) joten Suomessa käydessäni muistin, huulitussijuttua etsiessäni, katsastaa myös huulipunat.  En löytänyt sitä huulitussijuttua (oliskohan kausituote?), mutta löysin juuri oikean sävyisen pinkin hoitavan huulipunan, jonka ostin kokeiltavaksi.

Väri on ihana, täyteläinen pinkki puikossa - ja melko pinkki huulillakin. Pirtsakka ja kiva. Pikkuisen läpikuultavan oloinen - sopii hyvin myös arkeen ja rentoon menoon. Tuntuu mukavalle huulilla.

Toinen löytö Lumenen hyllystä oli CC-voide. En ole saanut ostettua uutta värivoidetta mineraalimeikki-kokeiluni jälkeen, vaan selviytynyt ihan vain peitepuikolla ja puuterilla. Ja mineraaliaurinkopuuterilla. Punaisuuteen taipuvaisilla poskillani peitepuikkoilu on vähän työlästä. Joten nyt kun oli pikkaisen aikaa ja intoa hengailla meikkiosastolla, tutkin Lumenen vaihtoehdot ja päädyin tuohon tupla-C-voiteeseen. 

Voide lupaa tehdä "lähes kaiken" - ja voidetta kokeiltuani tykkään kovasti. Silottaa selvästi ihonväriä ilman, että itse voide näkyy. Oma herkkis-ihoni, joka yleensä riehaantuu leimuamaan punaisena markettimerkkien värivoiteista, ei reagoi tähän tuotteeseen mitenkään. Ihanaa!

Väriksi valitsin "Light", joka näyttää istuvan ruskettuneeseen väriinikin kivasti. Talvella tapaan olla vitivalkoinen, joten nähtäväksi jää, pitääkö talveksi sävyä vaalentaa (ja onko tästä vaaleampaa sävyä olemassakaan?)

Tuubi on aika pieni, ja odotan jännityksellä kauanko se kestää käytössä. Tämän pikku testailun perusteella voide voi olla riittoisaa, koska isoa helmeä ei tarvitse, vaikka laittaa voiteen koko kasvoille. Tuotetta käyttää myös teinarityttöseni, joten voisin haastatella hänenkin kuulumisiaan. Saadaan täten samalle voiteelle käyttökokemusta niin nuorelta kuin 40+ iholtakin. Kiinnostaisiko tällainen?


2 kommenttia:

  1. Itselläni käytössä samainen voide medium-värissä. Jotenkin sekin oli liian vaalea päivettynyttä kesäihoa vasten joten käytin toista merkkiä kesän ajan. Taitaa tätä kyseistä merkkiä olla vain 3 eri sävyä,light medium ja se tummin. Mä vannon kyllä tämän nimeen. erikseen et tarvitse välttämättä puuteriakaan. peittää hyvin. Toisten ohuempien kanssa tarvitsi lisäystä päivän mittaan mutta tää säilyy koko päivän. suosittelen! hamstrasin tätä lentokentältä, 3€ halvempaa!

    VastaaPoista
  2. Voiks, en tajunnut ollenkaan tsekata tätä lentokentältä! Mulla ei reissussa ollut internettiä, joten olin ihan "pihalla" reissun ajan. Ens kerralla kurkistan, josko löytäisin tätä jostain kentältä. Mä oon lapsellisen iloinen jo siitä, että löysin voidetta täältä meiltä yhdestä kaupasta - pitää vielä katsastaa hinta, nimittäin Suomessa tulee käytyä sen verran usein ettei kalliimmalla kannata täältä ostaa. ;) Ehkäpä tohtisin testata tuota Mediumia kesäiholle..?

    VastaaPoista