keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Villainen bisneslook

 
 


Olen aivan tykästynyt tähän merinovillaiseen hameeseen ja hiihtelen se päällä niin kokoustelemassa kuin vapaallakin. Tässä bisneslookissa yhdistin superkauniin villaisen luonnonvalkoisen halterneck-topin pehmoiseen harmaaseen. Tsekkaa nuo ihanat materiaalit ja struktuurit. 

Topin edustassa on ihana kultainen ruusukirjailu! Tämä toppikaan ei kutise minua yhtään, vaikka materiaali on täyttä villaa. Jaloissa nämä suloisesti skarpit kävelykenkäni. Korvissa ihanat Chrysantemum-korvikset, jotka näyttävät ihan oikeilta kukilta! Oi, kuka kaipaisikaan niitä aiempia kokomustia suorat-housut-bisness-like-asujani. En minä.



4 kommenttia:

  1. Aivan täydellinen asu, ihanaa kultaista twistiä myös löytyy. <3 En ihmettele, että olet ihastunut villahameeseen, lämmittää, on pehmeä, mukava ja kaunis.

    Kaunista iltaa sinulle.

    Lämpimin terkuin Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia-ihana, kiitos! <3 Jeps, kultaa saa olla ja kimallusta. Sopii mielestäni tosi kivasti tuollaisen harmaan kaveriksi. Tuo hame on kyllä ihan super - siinä on kaikki ja se sopii kaikkialle - sen kaveriksi voi pukea mitä vain. Kivaa päivää! <3

      Poista
  2. Fantastiset kengät, niin tykkään! Antavat business-asuusi kivan säväyksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Samoilla linjoilla ollaan, vähän tuovat säväystä ja särmää. :)

      Poista