torstai 9. lokakuuta 2014

Meikkileikkeihin

 
 

Meikkiblogien lukeminen on tuonut minut tähän - menin sitten ostamaan elämäni ekat meikkipaletit. Värit olivat vaan aivan vastustamattomia. Ihania meikkiblogeja lukiessa ja upeita meikkejä ihaillessa on värikärpänen päässyt puraisemaan pahemman kerran ja olen jo useampaan kertaan ajatellut, että voisin kokeilla jotain muutakin kuin turvallisia ruskeaa ja mustaa, valkoista ja vaaleanpunaista. Ja vihreää rajausta - kajali päätyi omistukseeni Jokeri-maskeerauksen seurauksena. ;)

Blogeissa esitellyt paletit ovat aika hintsukkaita tällaiselle värialoittelijalle - en millään raski ostaa kalliihkoa palettia vain huomatakseni että 1) värit ei sovikkaan minulle tai että 2) en sittenkään viihdy värikkäässä silmämeikissä. Kauppareissulla bongaamani hyvin edulliset paletit olkoon minulle nyt se testierä - kokeilen sekä eri värien sopivuutta ja sitä, kuinka tällaisissa meikeissä viihdyn. Sitten jos kovasti tykästyn, on kalliimmankin paletin osto helpompi perustella itselleen, kun tietää tulevansa käyttämään sen.


Näistä en osannut valita kivempaa, joten otin molemmat. Pastellit ja räväkämmät. Hintaa oli vähän yli 3 eksua kipale, joten todellakaan mitään laatumeikkejä ei sisällöt ole. Yhden meikin olen jo tehnyt sinisellä, oranssilla ja keltaisella, josta itse asiassa tuli oikein kiva. Ei ollenkaan räväkkä, luomivärit ovat pigmentiltään sen verran heiveröisiä. Kokeilen vielä saako näillä oikeasti räväkkääkin jälkeä, kunhan ei tarvi mihinkään mennä eikä kukaan ole tulossa meille. Meikkileikkeihin todella sopivat paletit - nyt kokeillaan ja laitetaan siveltimet laulamaan. :D

Meikkaatko sinä väreillä vai kuljetko neutraalissa meikissä? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti