lauantai 11. lokakuuta 2014

Pinkki lokakuu kynsillä


 
 


Blogeissa on viime päivät hehkuteltu ihanaa Lumenen Roosa nauha - lakkaa, mitä minulla ei täällä naapurissa asuvana ole. Enkä tiedä ehdinkö koskaan Suomen kauppoihin ostaakseni tuon kimalleihanuuden itselleni. Joten kaivelin inspiraation kourissa kynsilakkakoriani ja löysin pinkkiä helmiäis-Lumenea, vuosien takaa. Aksenttiväriksi valitsin syvän ruskeaan taittavan viininpunaisen, jossa on myös minihilettä.

Tai olen aina ajatellut lakan olevan viininpunainen, mutta nyt se näyttää enemmänkin viininpunaiseen taittavalta ruskealta. Kerroksia on kolme, molempia lakkoja. 

Nämä kelpaa hyvin minulle pinkiksi lokakuuksi. Tämä pinkki lakka olikin ihanampi kuin muistinkaan, itseasiassa. <3 Joko sinulla on tuo ihana Roosa nauha -lakka?


2 kommenttia:

  1. Oikein nätti väriyhdistelmä. Ja kynsineuvojasi toive ( jos sellaisia sopii esittää): nimettömän ja pikkurillin kynnet samaan mittaan muiden kynsien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin jo tekevinäni sen, kun nyt hoksaankin unohtaneeni toisen käen.. :D No, lyhentelen kunhan muistan. Se lasiviila on vielä ostoslistalla - vaikka ajatuksena kuulostaakin vähän samalta kuin haarukka posliinilautasella .. :D

      Poista