tiistai 25. maaliskuuta 2014

Konttoripäivän mukavuusasu

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12002551/?claim=7ycg355sfuv">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Onko sinulla koskaan sellainen olo, että haluat pukeutua mukavaan, pehmoiseen ja lämpöiseen, jos edessäsi on päivä tehtävineen, jotka eivät ole ihan omia suosikkeja? Allekirjoittaneella on, jep - kyllä! Tehdä olo mahdollisimman mukavaksi kaikesta huolimatta. Silloin tuntuu, kuin päivä paistaisi - vaikka ei juuri silloin ihan ulkona paistaisikaan.

Nyt muuten paistaa - ihanaa nähdä aurinkoa (ystävien kesken "Arskaa") pitkästä aikaa!! Juu, tiedän - mitä minä sitten kökötän sisällä? No, pcllä on vielä liian kylmä istua ulkona, joten konttorin muuttaminen ulos joutuu vielä tovin odottamaan. Parin kuukauden päästä on jo mahdollista.. näin positiivisesti ja toiveikkaasti ajatellen. Laittelen kuitenkin kupposen kahvia ja käväisen ulkosalla kuikuilemassa, josko portaalla tarkenisi jo hetken istua. Kohta haluan kyllä kantaa ulkosohvan talon seinän viereen sulaneeseen kapeaan rantuun! (Ettäkö odottaisin kesää? Eihän.. )

Mutta tässä päivän asua: ihana neulemekko pellavasekoitetta uudelta ruotsalaiselta neulemerkiltä ja päällä superpehmoinen poncho kauniissa vaaleassa beigessä. Vähän vielä isoja kisuja voimia antamaan.

Ihana neulemekko pellavasekoitetta Heart of Lovikka (www.fannyalexandra.com ) - Poncho saatu teinarityttäreltä tuliaisena Shanghaista <3 - Sukkikset parin vuoden takaa (olleet harvinaisen kestävät)


Rakkaalta teinarilta joululahjaksi saatu iki-ihana Baby Panther sormus
norjalaissuunnittelijalta Cecilie Melli (www.fannyalexandra.com)

Mikä on sinun mukavuusasusi haastaviin päiviin töissä?
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Jep, niin on! Cecilie Melli tekee superkauniita ja pikkuisen vekkuleitakin koruja. Oon ihan fani. :)

      Poista