keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Frisbee golf - asu


Tänään lähdin perheen miesväen kanssa frisbee golffaamaan. Pitkät housut on aikalailla välttämättömät kentällä, koska heitän yleensä jossain vaiheessa kiekkoseni nokkospuskaan, ja siellä ryteminen onnistuu paremmin, kun on jaloilla jotain suojaa. Vaikka lämpimän puolesta pärjäisi hyvin kevyemmälläkin asusteella.

Jotta ei aivan sulaisi auringossa laitoin päälle kevyen korkkariteepparin ja kevyehköt maastohousut. Kuivaa on, joten lenkkareilla pärjää. Korviin pikkuvarpuset, koska blingiä pitää aina olla, pikkaisen edes.

Joko sinä olet kokeillut frisbee golfia?


4 kommenttia:

 1. frisbeegolf on parasta! En kovin useasti pelaa mutta aina yhtä hauskaa on. Kun vaan saisi opeteltua heittämään suoraan...pihalla kun heittää tavallista liitokiekkoa niin, ainakin minun, täytyy heittää parikymmentä heittoa ennenkuin alkaa sujumaan. Ja neuvoja pitää ottaa vastaan :) onko teillä käytösaä ihan frisbeegolfiin soveltuvat kiekot? Niinkuin driver pitkän matkan heitoille ja putter lyhyempään heittoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, meillä on koko perheelle minisarjat kiekkoja, putterit ja driverit ja muutama midrange. Heitän itse driverilla ja putterilla - en todellakaan ole erityisen hyvä. Mutta hauskaa on!! Ja neuvoja otan ilomielin vastaan - on kiva huomata, että saa lisää pituutta heittoon, kun onnistuu hettämään neuvotulla tyylillä. Käytiin taas parit rundit (18 koria) sunnuntain iloksi.

   Poista
 2. Mistä noi lintukorvikset on, mä niin ihastuin niihin.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla, maiju <3 Lintuset löytyy nettiputiikistani www.fannyalexandra.com
  vihreinä, sinisinä ja ruskeina - ja kaikki on i-h-a-n-i-a <3 voisin helposti pitää niitä joka päivä. :) Korujen pohjana on kiruginen teräs, joten ne on täysin nikkelittömät ja lyijyttömät. Oon tosi tyytyväinen ite myös niiden laatuun eli kestämiseen arkikäytössä.

  linkki vihreään pariin:
  http://www.fannyalexandra.com/KORVAKORUT-SMASPURVEN-VIHREAe-CECILIE-MELLI

  linkki korvissivulle
  http://www.fannyalexandra.com/epages/fannyalexandra.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2013122001/Categories/KORUT/KORVAKORUT

  VastaaPoista