perjantai 3. lokakuuta 2014

Vintage-disco kimalletopissa

Viime lauantaiaamuna mies bongasi paikallisesta lehdestä pikku haastattelun 61-vuotiaasta tiskijukasta, joka on 70- ja 80-luvuilla työskennellyt Tukholman huippupaikoissa. Hän pyörittää yhä levyjä, ja nimenomaan 100% vinyyliä. Oikea old-school dj. Lauantai-iltana hän oli kulttuuritalolla levyineen, ja olihan meidän lähdettävä sinne. Paikalla oli selvästi kypsempää porukkaa kuin tavallisissa klubeissa, ja yksi erityisen ilahduttava juttu oli tanssilattia, joka ei ollut yhtään tahmea. Vaikka porukka tanssi täälläkin drinksulasien kanssa. Eikä kukaan töninyt tai tunkenut mihinkään.

Tanssilattia oli täynnä koko illan ja kaikilla näytti olevan kivaa! Tosi mukava ilta! Oli myös ihana nähdä, ettei tanssimisen ilo ole iästä kiinni - lattian avasi harmaatukkainen tyylikäs herrasmies daameineen.

Puin päälleni ihanan kimaltavan vintagetoppini, josta tykkään kovasti niin malliltaan kuin väriltäänkin. Korviin kullanväriset pitkät korvikset ja jalassa mustat pillifarkut, joissa jujuna keinonahkaiset raidat sivuilla ja ECCOn vanhat luottokorkkarit - vanhat siksi, koska ulkona oli iso riski kunnon vesisateelle, eikä kovin uusilla kengillä viitsinyt lähteä.

Kivaa ja kimaltavaa viikendiä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti