maanantai 30. kesäkuuta 2014

Puolukkaa huulille



Joululahjasta vanhemmiltani on tullut suosikki! Ihana combo-huuli-juttu Lumenelta. Toisessa päässä huultenrajaustussi ja toisessa kirkas huulirasva. Kuivahuulisuuteen taipuvaiselle huulipunafriikille ihan täydellinen tuote!! Tykkään tosi paljon!

Huultenrajaus onnistuu tarkasti tällä tussimaisella kynällä. Värittelen huulet kauttaaltaan tussilla, odotan ohjeessa mainitun puoliminuuttisen ja sipaisen päälle kirkkaan huulirasvan. Vòila - meikatut huulet, hoitavat tuotteet! <3

Värinä minulla on numero 17 Aavistus - minut tuntevat vanhampani onnistuivat valitsemaan vielä värin, joka sopii minulle ja josta todella tykkään. Valitsisin varmaan saman itsekin. Nyt voisin ottaa lisäksi vielä jotain kivaa pinkkiä, täyteläistä, kirsikkaista pinkkiä, jos tuotetta löytyy sellaisessa sävyssä.

Kannattaa käsitellä hellin käsin sitä huulirasvapuolta. Mä onnistuin häsläämään sen verran reippaalla kädellä ja isolla voimalla, että meinas koko voide tipahtaa. En usko, että ongelmia syntyy kun käsittelee tuotetta alusta asti sellaisella hennommalla, naisellisella otteella. ;)

Tämä ihana tuote on paljon käytetty lisä meikkipussukkaan, ja suomalaiselta Lumenelta!





En ymmärrä noita orvokkeja.. Ne kukkii niin innolla ja ihanasti!! Toivottavasti kauan!

Onko sinulla hyviä vinkkejä nopeaan arkimeikkiin? Jätä kommentti! <3



2 kommenttia:

  1. Ihan innostuin tuosta lumenesta, heti huomenna tämä tyttö ryntää kauppaan ja hankkii oman! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla!! Toivottavasti tykkäät! Koitan itekki muistaa käydä katsastamassa sitä kirsikkaista pinkkiä seuraavan kerran Suomessa käydessäni. Hankin sellaisen, jos oikeaa väriä löytyy. Toivottavasti tämä pysyy valikoimissa kauan!! :)

      Poista