torstai 14. kesäkuuta 2012

Maailman mukavimmat sandaalit (DESIGNED IN SWEDEN)

Kävin kevään korvalla kenkäkaupoilla etsimässä kesäksi sandaaleja, mielellään kauniilla, mukavalla kannalla. Elämänmuutokseni myötä olen joutunut tarkistelemaan kenkäkaappiani sekä kantaa että lestiä silmällä pitäen. No, toki, useimmat kengistäni ovat olleet jo vuosia vanhoja, joten ei kumma, jos jalka vähän levenee. Mutta kapea kanta on tullut nyt minulle haasteeksi, jota en tahdo saada selätettyä heikenneen tasapainoni vuoksi. Joten olen ajatellut ratkaista sen hankkimalla tolppakorkoisia kenkiä, ja siten jatkamalla tasapainoaistini haastamista korkokenkien avulla. Kapeat korot ovat siis joutuneet poistettavien listalle kenkäkaapistani. En tule niitä kuitenkaan käyttämään, ihan lähivuosina ainakaan.

Kenkäkauppoja kierrellessäni ja lukemattomia kenkäpareja sovitellessani jumahdin näihin äärimmäisen mukaviin nahkasandaaleihin merkiltä Ten Points. Sandaalien nahka on väriltään pehmoisen ruskean-harmaan-musta. Eli helppo yhdistellä. ;)


Korko on passelin korkuinen ja tolppamainen. Päkiän alla on pikkuisen platoa ja iki-ihana pehmuste, joten näillä kengillä jaksaa todellakin nauttia ihanasta pohjoisen, ja etelänkin, kesästä. Kävimme ystäväperheen kanssa kiertelemässä kaupunkia ja katselemassa paikalliset nähtävyydet, noin kuuden tunnin kävelyllä, ja jalat selvisivät koko päivästä - ilman sukkia - hennoilla hiertymillä. Jos olisin älynnyt laittaa aamulla sukat, ei jaloista olisi huomannut yhtään mitään.

Taustalla kuvassa näkyy kirpparilta pari vuotta sitten edullisesti ostettu vanha käsilaukku muutaman vuosikymmenen takaa, joka sopii väriltään täydellisesti sandaalien pohjan ja korkojen väriin. Laukku sai siis lopultakin match-parin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti