maanantai 14. huhtikuuta 2014

Päivän harmaa mukavuusasu vihreillä väripilkuilla

Mukavuudesta on todellakin tullut kestävä arvo pukeutumiseeni. Mitä mukavampaa, sen varmemmin vaate päälläni viihtyy. Koskee niin materiaaleja kuin istuvuuttakin. Hiostavat, jotenkin ahtaan, hankalan ja hiertävän tuntoiset vaatteet jäävät tätä nykyä käyttämättä - ja päätyvät lopulta kirpparikassiin. Olen alkanut ihan huomaamattani noudattaa Coco Chanelin lausumaa ajatusta:

Kuvan neulepusero on järkyttävän pehmoista silkki-cashmere-puuvilla sekoitetta uudelta ruotsalaismerkiltä Heart of Lovikka * karvakaulustakki Spicy Vanilla * helmet Cecilie Melli

Joten olen taas yhdistellyt kivoja materiaaleja ja malleja, jotka sopii hyvin mukavaan elämään. Neuletakeista on tullut yksi perusjuttu pukeutumiseeni tämän talven aikana. Aiemmin pidin paljon pitkähihaisia trikoopuseroita ja paitapuseroita, ulkonäön ajaessa useinkin mukavuuden ohi - mutta toppi-neuletakki -yhdistelmästä on nyttemmin tullut poppis juttu.

neuletakki: Spicy Vanilla * toppi: Gina Tricot * housut: Face

Neuletakissa on niin kauniit napit, vähän kimallustakin! Mette, Spicy Vanillan suunnittelija ja nainen merkin takana rakastaa laadukkaita materiaaleja ja kauniita yksityiskohtia. Hän ei todellakaan mene halvimman perässä, vaan onpa käynyt niinkin, että hän on tinkinyt omista katteistaan voidakseen tarjota asiakkailleen oikeasti korkeaa laatua ja mukavuutta. Ja sen todella huomaa, merkin vaatteet ovat kauniita katsella ja superihania pitää! Ainakin minulle niistä on tullut kestosuosikkeja. <3

Printtitoppi on Gina Tricolta - heräteostos shoppailureissulta teinityttären kanssa. Rrrakastan ranskaa (vaikka en osaa kieltä muutamaa sanaa enempää) enkä sitten voinut vastustaa tätä kauniin harmaata toppia, ranskankielisellä samettimaisella tekstillä.

Korvissa iki-ihanat pikkuvarpuset vihreinä norjalaiselta suunnittelijalta Cecilie Melli <3
 Ja kenkinä siskolta saadut söpöt vihreät mokkasiinit, taitavat olla Ellokselta. 


Superkivaa kun alkaa jo hiljalleen tareta pikkukengissä!! Lunta ja jäätä on yhä, ja yöt pakkasella, mutta kuulin juuri, että pääsiäiseksi luvataan tosi lämmintä, kesälämpötiloja! Pidetääs peukkuja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti