tiistai 29. huhtikuuta 2014

Uusi harrastus hakusalla? Kokeile frisbeegolfia!!

Pääsiäisen kauniina päivinä päätettiin lähteä kokeilemaan, joko frisbeegolf-kentällä pärjää. Kentällä oli vielä paikoin paljonkin lunta, ja kovasti märkää - mutta hyvin siellä jo rataa kiersi. Eka päivä meni heittämisen puolesta ihan nauruksi - kiekko lensi ihan minne sattuu. Jätin pistelaskun alkuunsa ja päätin nauttia päivästä ja heittelystä ihan muuten vain. En muutenkaan ole erityisen kilpailuhenkinen tyyppi. 

Toisena päivänä laskin jo pisteitäkin ja tein oman enkkarini, vain kuusi plussaa!! Jep, minulle se on todellakin "vain", aloitin nimittäin koko heittelyn viime vuonna loppukesällä tuloksella +36 tai +37! Ei ollut todellakaan helppoa, ei, heittää pitkiä ratoja ja osua siihen koriin. Mutta tekemällä näyttää tässäkin lajissa kehittyvän - uusin enkkarini junioriradalla viime viikonlopulta on jo +5. Jei!



Tästä se taas lähti!  Kumpparikelit oli vielä kovastikin, vettä ja lunta. Kenttä kuitenkin kuivaa kovaa vauhtia - jo päivän eron huomaa, saatikka viikon. Viikko on kyllä ollutkin ihana, lämpöisiä, aurinkoisia päiviä - kuin olis kesä tullut!

Supersöpöt sorsat tepasteli ja uiskenteli kentällä, erinäisissä lammikoissa. Ja me aina tultiin häiriköimään lentävien läpsyköiden kanssa. Parkaset! :) Aika kesyjä sorsia, taitavat asua viereisessä lammikossa ruokittavina - lammikko on vaan ollut jäässä näihin päiviin asti, joten on hengailtava muualla. 

Näin muuten kerran bussissa istuessa, kun sorsaperhe meni isukin johdolla jonossa suojatietä yli. Bussikuski odotteli naurussa suin, ja olihan se aivan ylisöötti näky!! Urbaanisorsat osaa liikennesäännötkin - eli autoilijat väistäköön. :)


Taivas oli sininen, valkoisilla harsoilla - rrrakastan taivasta! Se on aina niin kaunis!

Ihana valo ja kesään pikkuhiljaa heräävä luonto. <3


Frisbeegolf on tosi mukava ja rento laji, jota uskallan kyllä suositella. Välineet eivät ole liian kalliita, ja kenttiä löytyy nykyisellään jo lähes kaikkialta. Hifistelykin onnistuu heille, jotka siitä tykkää. Porukalla on kivaa kiertää ja rupatella - ja yksinkin voi mennä, jos kavereilla on muuta menoa. 

Raikas ulkoilma, kaunis luonto ja leppoisasti liikuntaa - täydellistä ainakin tällaiselle vähän suorituskammoiselle ihmiselle. Nätti rusketus tulee kaupan päälle. Ja tässä lajissahan ei kilpailla ketään vastaan - ainoastaan itseään, jos haluaa. Voisin kokeilla pääsisinkö tänä kesänä junioriradan nollille...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti