maanantai 10. marraskuuta 2014

Uutta blogialustaa testailemassa


Anteeksi murut tämä poissaolo, flunssa ei nyt vain meinaa ollenkaan päästä otettaan minusta. Viikko toisen perään eikä loppua näy. Nyt on vointi jo parempi, joten varovaisesti toivon, että toipuminen olisi jo käynnissä. Melkoinen tauti tämä on ollut - pileripurkkiin olisin jo riemusta kiljuen tarttunut, mutta ei toivoakaan kun taudin aiheuttajana näyttäisi olevan virus. Mokoma virus. 

Olen miettinyt yrityksen ja tämän blogin yhdistämistä - olisi kätsympää kirjoitella vain yhtä. Huomasin varsinkin nyt kun vointi ei ole ollut kaksinen, ettei tahdo revetä kaikkeen. Nettisivullani on blogi, mutta koska kyseessä on verkkokauppa-alusta ei blogialusta ole kaikkein paras. Huomasin, ettei putiikin blogia voi oikein lukea puhelimesta, koska se vääntelee kuvat aika kummallisesti. 

Tämä blogger on alustana ok, mutta kuvat tulevat pienempinä mitä haluaisin.Onko teillä kokemusta bloggaamisesta tumbrl:ssa? Huomasin, että se toimii puhelimessa hyvin, samoin kuvat tulee näkyviin isompina kuin bloggerissa. 

Viitsittekö kurkistaa tänne, ensimmäistä postaustani tumbrl:ssa. Onko postaus hyvin luettavissa ja näkyykö kuva? En saanut ladattua kuvaa täysikokoisena, vaan jouduin pienentämään sen web-versioksi. En ole vielä löytänyt tietoa, onko alustassa joku kokoraja vai olinko vain väliaikaisen toimintahäiriön uhri.

Toivottavasti tämä tauti ei ole tarttunut sinuun vaan olet saanut olla terveenä. Jätä mielellään kommentti tuosta tumbrl:postauksesta, jos suinkin jaksat käydä kurkkaamassa sitä. En ole vielä tehnyt lopullista päätöstä, mutta pian on varmaan sen aika. 


1 kommentti:

  1. Voi ilkeätä virusta ja noin sitkeäkin vielä! Ei kokemusta kysymästäsi, mutta kurkkasin näin puhelimella ja kuva siellä ok.
    Terkkuja!

    VastaaPoista