perjantai 24. lokakuuta 2014

Villaa villalla


 

En selvästikään ole vielä ihan terve, kun meinaa keuhkot loppua pienimmästäkin. No, ei toki ihme kun on viikkokaupalla ollut pienesti tai isommin kipeä. Joten rauhallisemmin olen taas ottanut tänään, etten nyt vain mene pilaamaan jo kuitenkin vauhdissa olevaa paranemista.

Ulkona on ollut mielenkiintoista. Hirveästi lunta, niin maassa kuin tulossa, joka on m-ä-r-k-ä-ä. Tiet ovat hyvin lumisia, ja muhkuraisesti jäässä. Ja jos erehtyy näyttämään nokkaansa ulkona, iskee hirmuinen puhuri luihin ja ytimiin. Kaikki kastuu räntäsateessa alta aika yksikön. Muistuttaa erästä talvea Norskeissa, muutaman päivän aikana satoi ainakin metrin lunta, joka oli sitten joka paikassa. Hyvällä alulla ollaan.. :D

Joten mitä luulette, että kaivoin aamulla kaapista päälleni? Jep, villaa  - ja villaa. Kaikki sukkiksista ihanaan mustaan liiviin on villaa tai villasekoitusta. Pehmoista, suloista ja lämmintä. Vähän sama fiilis kuin saisi olla koko päivän kääriytyneenä ihanaan torkkuhuopaan - sopii toipilaalle. :DPitsiruusu, valkoinen lettivyö ja ihanat lumihiutaletta (tai Edelweiss-kukkasta) muistuttavat korvikset suloisten musta-valkokenkien kaveriksi päivän asusteiksi. Ja on taas vähän siistimpi fiilis.

Tiiettekö mitä onnistuin sitten tänään tekemään? Jups, sain ajettua meidän Leksun (auton lempinimi) jumiin, jäi pohjasta kiinni. Malliltaan matalan auton maasto-ominaisuudet jää joskus vähän vaillinaisiksi Pohjolan talvissa. Onneksi ihana vanhimmaiseni oli kotona ja autteli lapion kanssa (itse asiassa kaivoi auton irti - mulla alkoi taas keuhkot loppumaan). Työntämällä ei auto inahtanutkaan.. nimim "kerran ennenkin".

Joko teillä sataa lunta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti