tiistai 6. toukokuuta 2014

Päivän asu - ruusumekko ja tupsuballerinat

Ulkona on ollut viime viikon kovasti harmaata. Sää on itseasiassa vaihdellut aivan kummallisesti, väliin sataa lunta isoina hiutaleina ja hetken päästä paistelee aurinko kuin kesäpäivänä. Lämpötila vain pysyy vakiona: on tosi kylmää, ihan vain muutaman asteen plussan puolella. Hrr..

Huomasin yllätyksekseni, että ärryin todella, kun mittari jumahti taas nollan kieppeille ja alkoi sataa lunta. Ilmeisesti mieli oli ehtinyt pääsiäisen ihanan lämpöisen viikon aikana virittäytyä jo niin kevääseen, että takatalvi alkoi oikeasti ottaa päähän. Enkä yleensä hirveitä mököttele sään vuoksi, sillehän ei itse voi mitään. Siksikin tuo ärtymisreaktio tuli ihan puskista. 

No, kun ulkona on harmaata ja kylmää, voi pukeutua ruusuihin. Ja tupsuballerinoihin. Lämpöisiä sukkahousuja unohtamatta. Ja päälle sitten tietty lämmin takki ulos mennessä. :)

Mekko vintage * neuletakki Heart of Lovikka


 
Camellia ballerinat Minna Parikka

Keittiön ikkunalla harmaata ilmaa vasten kukkii iki-ihana pinkki Kamelia - ja tuo kauneudellaan palan vihreää ja kukkasia kevääseen. Sormeni jo syyhyävät päästä kaivelemaan taimia pikkuiseen pihaamme.. Sitä odotellessa lepuutan silmiäni Kamelian upeissa kukkasissa ja nuuhkuttelen niiden ihanaa tuoksua; kesän tuoksua.. 


Joko sinä odotat kesää? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti