perjantai 16. toukokuuta 2014

Mustavalkoista pinkillä

Aurinko paistelee taas, joten suosikkicapreja jalkaan! Nyt vaaleanpunaisena - rrakastan näitä pinkkejä pöksyjäni! Ettei ihan mene hempeilyksi (vaikka mitäpä sekään haittaisi), yhdistin pinkin mustavalkoiseen. Voila! Viihtymisasu, jolla kelpaa lähteä asioille kaupungillekin.


Paita on Masain mallistosta, jo useamman vuoden takaa. Rakastuin aikoinani tuohon tapettimaiseen kuviointiin ja rakastan sitä yhä. Paita on myös kauniin mallinen ja materiaaliltaan kiva - ei tarvitse välttämättä silitystä kunhan sen oikoo kuivumaan. Housut on norjalaissuunnittelija Kristine Viksen mallistosta, värinimenään persikanposkenpinkki. Ihanat joustavat, kauniisti istuvat mukavuushousut! Ja tuo väri on herkullinen! Kenkänä uusi tuttavuus Minna Parikkaa, Lin mustavalkoisena kukonaskelkuvioisena. Ekan käyttökerran perusteella olen myyty - mukavat jalassa ja keräävät muuten ihan hurjan paljon katseita kaupungilla. Ainakin tällaisessa pikkukaupungissa. :D Tästä tuli kerrasta lempparikenkä!



Asustin vielä ihanilla vaaleanpunaisilla bling-bling koruilla. Opal-kaulakoru Cecilie Melliltä on vain ihan ihana - tuo väri puree täysillä ja tuo kimallus. Onnistui kerrankin aika hyvin vangita se kuvaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti