tiistai 21. lokakuuta 2014

Maskeeraussessio - Jokeri

 
 
Tilattu Jokeripuku - ei tykätty..

..vaan tehtiin itse
Viimeisin maskeeraussessio oli Jokeri - kevennettynä versiona siten, ettemme ajan puutteen vuoksi alkaneet piirtää poskille arpia. Se meillä on tarkoitus kokeilla paremmalla ajalla. Tähän Jokeri-lookkiin käytin voidemaista Tattoo-luomiväriä kasvoille ihoa vaalentamaan ja sudin päälle valkoista jauhemaista luomiväriä.  Minun pitäisi koittaa jostakin löytää valkoista teatterimeikkiä tulevaa varten, sillä saisi nopsempaan aikaiseksi kalvakkaa ulkonäköä.

Jokeriasu tilattiin ensin naamiaisvaatekaupasta, mutta se oli suuri pettymys - halvan oloinen painettu lörtsäys, joka ei näyttänyt millään muotoa uskottavalle. Hintaa melkein 100 eksua.. Puku lähti palautukseen ja me vaatekaapeille - keskimmäisen kanssa yhdessä kaiveltiin kaapit ja stailattiin uskottavampi Jokeri-lookki. Ei Jokeri saa pelleltä näyttää, eihän? ;) 


Unohdettiin kuvata Jokerin vihreä tukka - joka saatiin aikaan suihkutettavalla hiusvärillä. Sävykin oli just oikea. Kulmat piirsin samansävyisellä vihreällä kajalilla. Huulet piirsin verenpunaisella huultenrajauskynällä katsoen mallia Jokerin kuvasta ja taputtelin niille kirkkaanpunaista huulipunaa. Silmänympärykset tein mattamustalla luomivärillä. 

Jokerin eleet on nuorella miehellä hallussa omasta takaa. Ihana tyyppi, joka osaa tarvittaessa näyttää aika pelottavaltakin.

Hirmuisen kivaa tällaiset maskeeraussessiot - tykkään todella! Ja on kiva nähdä mihin perusmeikkipussukka venyy. Puvun kustannukset noin 20 eksua, joista 4 meni kerralla loppuun käytettyyn vihreään hiusväriin. Meikit, valkoinen Tattoo-luomiväri ja vihreä kajali, jäivät meikkipussukkaa rikastuttamaan. Olen nyt alkanut käyttää - kunhan ensin uskalsin kokeilla - vihreää rajausta ihan arkenakin.

Rose Shock -blogissa on upeita Halloween maskeerauksia. Samoin Saara Sarvas lupailee tutorialeja Halloween maskeerauksiin - kurkistakaa noistakin kaikki kiinnostuneet. Evil Dressmaker blogissa on myös ollut naamiaisia ja mielestäni hienoja meikkejä asuihin liittyen.

Onko sinulla kivoja maskeerausvinkkejä? Laita vaikka linkkejä omiin projekteihin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti