maanantai 20. lokakuuta 2014

Maskeeraussessioita - vampyyri & miimikko
Halloween lähestyy - ja teinareiden äitinä pääsee välillä taiteilemaan meikkipussin sisällöllä, vaikka emme perheen kesken Halloweenia juhlikaan. Mitä kertookaan tyylistäni se, että voin selfmade-maskeerata nuorisoni milloin vampyyriksi, milloin miimikoksi - tai jokeriksi ihan oman meikkipussukkani sisällöllä?

Valkoista, mustaa ja punaista löytyy aina - eihän toki aina tarvitse ihan nudea olla, jos meikkaamaan kerran aletaan. Vampyyrikuvat yllä ovat pikaräpsyjä huonolaatuisella kännykkäkameralla parin vuoden takaa, eivätkä näytä mustia pitkiä tekokynsiä, jotka kiinnittelimme myös paikoilleen. Mittaa kynsillä oli huikeasti, hintaa ei niinkään - niillä ei voinut tehdä juuri mitään ja alkoivat aika nopeasti tippuilemaan.

Valkoisen kasvomeikin hankintaa olen kyllä harkinnut - kasvojen vaalentaminen luomiväreillä on aika aikaa vievää. Paras kokeilemistani on valkoinen Tattoo-luomiväri, jonka voi "puuteroida" paikoilleen valkoisella puristeluomivärillä. Näissä on käytetty pelkästään valkoista puristeluomiväriä.


Miimikko-lookki tehtiin tyttöselle kouluun. Oli melkoinen yllätys huomata, miten paljon meikillä voi tehostaa eri tunteiden ilmaisua kasvojen avulla. Tytär on toisaalta synnynnäinen ilmeilijä, ainakin kovasti luontevasti eri tunnetilat löytyivät meikatuille kasvoille.

Tyttären vaatekaapista löytyy asut  - tarvittaessa vahvistettuna perheen muiden jäsenten kaapeilla. Ei ole tullut osto-naamiaispukuja hankittua ollenkaan - sitten poikieni ihailemien batman-pukujen ja yhden - laadultaan hyvin lyhytaikaiseksi osoittautuneen - prinsessamekon verran toistakymmentä vuotta sitten.

Juhlitko sinä Halloweenia?2 kommenttia:

  1. Hienot systeemit teillä ja iso panostus. Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! 💝 Tämä on meille yhteinen "harrastus" teinareiden kanssa. Hirmu mukavaa meillä kaikilla kun suunnitellaan, kokeillaan ja maskeerataan. 😄 Kivaa iltaa!

      Poista