keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Shades of brown & shock pink
Syysflunssa otti kunnon niskaotteen minusta ja pisti vähäksi aikaa viralta. Oli aivan pakko ottaa ja levähtää, jos ollenkaan meinasi tervehtyä. Joten yökkärissä on tullut hiihdeltyä useampi päivä. Senkin vuoksi varmaan oli erityisen kivaa laittaa tänään ihan vaatteet päälle. 

Olen nykyisin täysin tuollaisen vaaleanruskean fani - se näyttää kivalle niin monen kanssa. Tänään yhdistelin sen ruskeaan ja neonpinkkiin. Ja viihdyin. Ihana vaatekerta! Pidän tosi paljon eri sävyisten ruskeiden yhdistelmästä, jota mielelläni vielä raikastan jollain räyhäkkäämmällä väripirskahduksella.


Meikkailin vielä kevyen päivämeikin ja harjasin hiukset auki - oli kuulkaa ihmismäinen olo! Ja tuntuu, että kyllä tässä vielä elämä voittaa, vaikka paikoitelleen en ole ollut ollenkaan varma. Nautin vieläkin hiljattain siistityistä hiuksista - etuosa keveni todella paljon, vaikka kasvoja kehystämään leikattiin vain muutama hassu suortuva. Ja pikkaisen kevennettiin päälaelta. Nyt ei hiukset nuole enää koko ajan päänahkaa - vähänkö on kivaa!!

Oletko sinä onnistunut väistelemään syysflunssan? Toivon todella, että olet..


4 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin. Nätti kokonaisuus ja aivan erityisen kivat saappaat & sukat. Piparkakkureuna on hauska yksityiskohta.

  Nyt täytyy koputtaa puuta, sillä ei flunssaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 💝 Ihastuin aikoinaan minäkin juuri noihin piparkakkureunoihin sekä saappaiden väriin. Tuo ruskea on mukavan kulunut ja kaunis sävy. Konjakkia, ehkä..

   Poista
 2. Voi sua flunssaista, täällä sama, mutta nyt on tropit käytössä ja tästä elämä lähtee uuteen nousuun.

  Aivan ihana asu, ihanat saappaat ja olet taas niin kaunis. Heleä, kuulas ja kaunis meikki. <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tiia! 💝 Sinä onnellinen että sait tropit. Nyt olisin todella halunnut mut ei tipu. Toivottavasti paranet nopsaan! Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista