perjantai 9. toukokuuta 2014

Ihania silmälasinkehyksiä!

Käväisin pikaiseltaan optikkoliikkeessä, kun parkkiaikaa oli asiat hoidettuani vielä vajaat puoli tuntia jäljellä. Ihan vain kurkistelemassa minkälaisia kehysvaihtoehtoja nyt on tarjolla - liikkeeksi osui Smarteyes, koska auto seisoi liikkeen edessä. Jossain vaiheessa olisi taas hankittava uudet rillit, tosin vielä ei ole mitään hoppua asian kanssa. Tykkään kuitenkin aina välillä käydä nuuhkuttelemassa uutuuksia ja kokeilemassa niitä nenälle. 

Hupsheijakkaa, mikä ihana väri-iloittelu oli heti ovelta vastassa! Nyt ei kehyksissä todellakaan arastella! Vautsi! Kurkistakaas nyt näitäkin!


Mallit on selkeästi aika vintage-vaikutteisia, suurelta osin. Nämä alla olevat kissamaiset kehykset ovat omia suosikkejani - ja niitä löytyy vielä useissa väreissä. Oma ongelmani on vain se, että useimmat muovikehykset eivät jostain syystä istu nenälleni. Kehykset saa pysymään nenällä, mutta niin lähellä silmiä, että ripset on kiinni linsseissä.  Ei ihan käytännöllistä sekään. :D


Nämä oli kanssa jotenkin kivat, vaikka niistä näin hyllyssä tulee mieleen tätini rillit 70-luvulla. Mutta kasvoilla yllättävän kivat!


Voisin taas tehdä kierroksen optikkoliikkeissä piilolasit päässä, niin näkisi paremmin kuinka kehykset sopivat kasvoihin. Smarteyes on minulle ihan vieras merkkinä ja ketjuna. Onko sinulla kokemuksia Smarteyes-ketjusta ja -laseista? Onko sinulla joku suosikkiputiikki tai -ketju, josta ostat silmälasisi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti