keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Iholle hemmottelua - Elizabeth Arden

Olen talven aikana testaillut eri ihonhoitosarjoja, joilla saisin atooppisen ihoni pysymään kunnossa. Yksi todella vakuuttava kolmikko on merkiltä Elizabeth Arden. Sain näytetuotteet mieheni minulle ostaman lahjan kylkiäisenä. Hän tuntee haasteet, joita minulla ihoni kanssa on ja hemmottelee minua ihanilla, laadukkailla ihonhoitotuotteilla. Atooppista ihoa on pakko hoitaa, ja tuotteiden on oltava laadukkaita. Perusmarkettitavara ei vain toimi, siinä ei ole riittävästi kosteutta eikä rasvaa - mutta hajusteita kylläkin. Apteekki on varma paikka löytää toimivia tuotteita, samoin kemppareiden kalliimmat merkit. 

Mukana paketissa oli tehoseerumi, kosteusvoide ja silmänympärysvoide, jotka kaikki ovat suunnattu vähän jo kypsemmälle iholle, eli ihan sinällään täydellisiä. Olen vuosien kokeilujen jälkeen oppinut  hyvin skeptiseksi tuotteisiin liittyviä lupauksia kohtaan, mutta näistä on sanottava, että kaikkia kolmea käytettäessä iho hehkuu hyvinvointia ja vielä ekstraetuna tuntuu "nuortuvankin". 


Tehoseerumikapselit ovat puhdasta ylellisyyttä kasvoille, kaulalle ja decolteelle - erityisesti saunan jälkeen. Seerumi on höyhenen kevyttä ja riittoisaa, pikku kapselista riittää hyvin yhteen käsittelyyn kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Iho tuntuu todella pehmoiselta, hoidetulta ja ylelliseltä koko illan. Vielä aamullakin on iholla hyvä olo. Nautinnollista!

En saanut mukana käyttöohjeita, mutta kokeilemalla huomasin, että seerumi riittää hyvin, eikä tarvitse päälle kosteusvoidetta tai silmänympärysvoidetta. Ainakin omalle, haastavalle iholleni seerumi riitti kosteutukseksi ihan yksin.

korvakoru Dove Cecilie Melli

On aina ihanaa löytää tuotteita, jotka oikeasti toimii vaikeasti hoidettavalle iholle. Näitä uskallan suositella muillekkin, joilla on atooppinen, hyvin kuiva ja herkkä iho. Kannattaa aina kysäistä myös testereitä kokeiltavaksi, niin ei tarvitse ostaa kaikkea normaalikoossa, ennen kuin tietää tuotteiden sopivuuden omalle iholle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti