keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Päivän asu ja uusi laukku espanjalaista taidetta

On taas hiukkasen viileämpi aamu, joten ei tehnyt mieli pukeutua ihan kevyeen mekkoseen. Virolaisen VC-merkin mekko on yksi suosikkejani, takaosa ja hihat joustavaa mustaa trikoota ja edessä laskosteltu harmaasävyinen, kevyt printtikangas. Tuo printti tuo mieleeni joko höyhenet tai pilvet, eikä kumpikaan ajatus ole ollenkaan hassumpi. Kätsy mekko moneen menoon, asustamalla sopii mihin vain. Nyt siis arkeen.

Virolaista muotia mekko merkkiä VC
Kantapää on yhä arka viikonlopun frisbeekierroksen jäljiltä, joten pehmoiset kengät on pop. Kokeilemalla huomasin, että nämä nahkaballerinat eivät paina eivätkä hierrä - jihuu! Rakot kantapäissä tuo pukeutumiseen aina uuden haasteen. ;) Sain siskoltani Espanjan tuliaisena ihanan taidelaukun, joka lähti tänään mukaan harmaata piristämään. Eikös ole ihana kuva?

Käsinpainettu taidekuva Boats and women mallistoa
Laukun olkahihna on metalliputkea, ja kiinnitetty laukkuun pesukoneen liittimillä - tai samannäköisillä palasilla. Tykkään tosi paljon - metalli tuo laukkuun tiettyä särmää. Laukku muuten on "pehmeå" - kaunista taidetta ja kangasta. Metalli olkahihnana todellakin yllättää!

Signeeraus on kaunis yksityiskohta laukun alaosassa. Rakastan kauniita signeerauksia, nimittäin. <3


Iltapäiväkaffin aikaan terassilla jalkoja lepuuttelemassa. Aurinko paistaa vähän on-off moduksella, mutta pihassamme on yleensä lämmintä - tuulensuojainen paikka ja aurinkoa aamusta iltaan.

Metallinsiniset ballerinat  Edith Minna Parikka
Oli ihana saada "pari" suosikkeilleni Edith ballerinoille, ihan yllätyksenä. Ballerinojen ihanaan metallinsiniseen väriin sopiva käsilaukku, jolla saa pirtsakkuutta asuun, on ollut laiskasti hakusalla jo vuoden verran. En vain ole löytänyt sellaista, jonka välttämättä haluaisin. Metallinsiniset kengät piristävät jo yksinään niin asun kuin päivänkin. Ne hohtavat ihanasti asfalttia vasten! Nyt sain vielä käsilaukun kaveriksi. Luulen, että tämä laukkukaunotar tulee roikkumaan paljon käsipuolessani kesän mittaan. Väreiltään laukku sopii moneen asuun ja vaikka punaisten tai pinkkien kenkien kaveriksi. Tai valkoisten. Ruskeaakin voisin kokeilla...


Korvissa farkunsiniset Regular-korvikset norjalaissuunnittelijalta Cecilie Melli. On muuten järkyttävän kaunis sinisen sävy näissä koruissa - ja uskomattoman ihana kimallus! Kuin oikea jalokivi! Harakkarouva myhäilee.. <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti