torstai 15. toukokuuta 2014

Juhlalookki pitsimekolle

Lauantain pippalot lähestyvät ja jotain päätöstä voisi alkaa tekemään juhlalookkia ajatellen. Kokeilin siis muutamia asusteyhdistelmiä Ivana Helsingin ihanalle pitsimekolle, joka on toinen tämän hetkisistä suosikeista. 

Kuva lainattu Ivana Helsinki

Kengiksi olen ajatellut laittaa puuterisen pinkit Cuniculus-korkkarit. Rakastan niitä - ne on niiiin kauniit ja mukavat jalassa. Ja sopivat molempiin mekkoihin, joiden kesken tällä hetkellä jahkaan. 

Jostain kumman syystä haluaisin yhdistää ihanan purppuraisen satiiniclutchin puuteriseen vaaleanpunaiseen. Violetit korvikset eivät ole ihan samaa purppuraa, joten nuo hennosti roosaan taittavat sopinevat paremmin. Mitä mieltä olet? Onko purppura tässä yhteydessä ihan nou-nou?Päästettyäni sisäisen harakkani ihan irralleen päädyin lopulta tähän yhdistelmään "maximise the glitter". Kun juhlitaan, niin kimalletaan sitten kunnolla! :D


Toinen mekkovaihtoehto on Liljana punaisena, myös Ivana Helsinkiä. Pitää silauttaa mekko, niin saa testailtua sillekin asustevaihtoehtoja. Kumman mekon sinä laittaisit?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti