keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Ulkoilmaviikonloppu

Viikonloppu meni etupäässä ulkosalla. Meillä oli rakkaita vieraita ja kauniit ilmat - lisäksi esikoisemme juoksi lauantaina ensimmäistä kertaa puolimaratonin ja mamalla oli iso ilo olla maalilinjalla antamassa maaliintulohalit! Mahtavaa!!


Frisbeegolfia tuli heiteltyä ja maastolenkillä käytyä. Maastolenkki oli nuorimmaiseni idea ja loistava idea olikin! Metsässä loppui nimittäin niin jalat kuin keuhkotkin, hyvinkin samaan aikaan. Ja miten kaunista puiden keskellä olikaan - iltasella auringon siivilöityessä puiden ja lehtien läpi. Maailma on todellakin kaunis, kunhan on oikeissa paikoissa ja muistaa katsella ympärilleen. ;)

Ihana treenikaveri ja eka tekemäni kalanruotoletti
Olen jo kauan puhua höpöttänyt siitä, miten haluan kohottaa kuntoani ja kiinteyttää kehoani - ja vahvistua. Eikä siitä taida tulla mitään, ellei vain aloita jostakin. Hoksasin paikallisessa iltalehdessä ohjelman, jolla luvataan juhannukseksi kiinteä masu - ja sen ajattelin nyt alkuun kokeilla. Kattellaas nyt, kuinka mun käy - ja josko ohjelma toimii. Ja kuinka jaksan treenailla allergian vielä viedessä voimia..

Onko sinulla hyviä vinkkejä treenaukseen ja varsinkin siihen, kuinka treenauksen saisi elämäntavaksi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti