torstai 8. toukokuuta 2014

Päivän asu - pinkki ja pehmoinen

Aurinko kurkistelee varovasti näkyviin, vaikka lämpötila on yhä muutaman asteen luokkaa. Hrr.. Tummat housuasut ei kiinnosta ollenkaan, mekot on poppis - mieli kaipaa jotain kepeää ja kesäistä. Joka tarkoittaa näissä oloissa sukkahousuja jalkaan ja neuletakkia päälle.


Kristine Viksen siksakkiraitainen ohutta kuvioneuletta oleva kevyt mekko on suosikkejani. En olisi uskonut, että voisin pukeutua johonkin vaakaraitaiseen, mutta mekon leikkaus, siksakkikuvio ja materiaali muodostavat todella pukevan ja vartaloa esteettisestikin hellivän vaatteen. En halunnut enää riisua mekkoa, kun olin sen ensin suuren skeptisyyden vallassa päälleni pukenut, ihan  kokeilumielessä. Mekosta on tullut yksi mukavuusvaate, jolla voi mennä minne vain.


Neuletakiksi Onlyn muutaman vuoden takainen vaaleanpunainen kevyt neule. Ostin tämän aikoinani tyttäreni suosituksesta - hän löysi neuleen kaupasta ja ehdotti minulle. Ja siitä onkin tullut yksi paljon pidetty suosikki. En vieläkään ole ihan varma miten neuletakki on ajateltu puettavaksi, mutta edessä olevat liehakkeet on kiva sitaista solmulle.


Kengiksi sopii taas Minna Parikan vaaleanpunaiset Cuniculus-unelmat. Kenkä on ihanan mukava kävellä ja niin kaunis! Ja käsivarrelle keikkumaan vaaleanpunainen Bowler-laukku norjalaissuunnittelijalta Cecilie Melli.

Mini chrysanthemum by Cecilie Melli

Korviin laitoin krysanteemikorvikset, joihin en vain voinut olla rakastumatta, kun ne aikoinani näin. Kukkaset ovat niin aidon näköiset, tavattoman ihanat! Ja pikkuruiset kimaltavat lasikristallit ympärillä - huoks... <3


Päiväkaffi on taas hiipinyt päiväohjelmaani - ja cappuccinolle sopii mielestäni täydellisesti vanha ruotsalainen posliinikuppi, jossa on täydellisesti mummonmökin kesätunnelmaa, eikö vain?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti