maanantai 12. toukokuuta 2014

Päivän asu - nudea, caprit ja ruusuja

Aurinko alkoi taas eilen hemmotella meitä ihan lämmölläänkin. Ainakin pikkuisessa kotipihassamme nousee lämpötila ihan kesälukemiin. Joten on vihdoinkin aika kaivella caprimittaiset suosikkihousut kaapista ja paljastaa sääriä auringon hemmottelulle.


Nämä nudet vajaamittaiset Lise-pöksyt ovat suosikkini viime kesältä. Pehmoiset, joustavat ja mukavat päällä, norjalaissuunnittelijalta Kristine Vikse. <3 Puin kaveriksi eBay-löydön, mustan babydoll-mallisen mekkona myydyn mutta toppina käyttämäni silkkinauharuusuilla koristellun vaatteen. Tämä oli nimittäin minusta kyllä ihan liian lyhyt mekoksi, mutta toppina kiva sekä housujen että kapeiden hamosten kaverina. Ja arvatkaas vaan, kuka onnistui kävelemään itselleen rakot kantapäihin viikonloppuna.. piti sitten lähteä frisbeegolfia heittelemään kumppareilla ilman sukkia, suoraan puutarhatouhuista (joissa ei tietenkään tule rakkoja, kun eihän siinä tarvitse niin paljoa kävellä). Jeps, joten tänään ja alkuviikosta  on kantapäättömät ja remmittömät kengät poppis!

Tänään siis kenkänä siskolta saadut Esprit-lipokkaat, nudea näteillä ruseteilla. <3 Ja kivat kävellä, korko ei ole kuin kolmisen senttiä.


Kunhan vain tämä lämpö jatkuisi, ettei tarvitse taas kaivella saapikkaita jalkaan. En ole vieläkään tohtinut kantaa niitä kesäteloille - oletko sinä? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti