perjantai 5. syyskuuta 2014

Kokoustelemaan Tukholmaan ja Helsinkiin
VAIKO 


Suunnittelen kokoustelua Tukholmassa ja Helsingissä ja toiveena olisi voida matkustaa mahdollisimman kevyesti. Jopa pelkällä käsilaukulla, koska reissu kestää vain yhden yön. Siksipä annan matka-asun hautua mielen pohjilla - asun pitäisi olla mukava matkustaa sekä siisti ja asiallinen kahden päivän kokousteluun yhteistyökuvioiden suunnittelun tiimoilta.

Neuleet on vahvasti kuvassa mukana. Ne pysyvät koneessa ja kokouksissa istuessa siisteinä ja rypyttöminä ja ovat niiiin ihania päällä. Eivät paina eivätkä purista. Eivätkä myöskään hiosta, kun valitsee luonnonmateriaaleja, kuten pehmoista villaa.

Kengät saavat olla mukavat ja tyylikkäät, Minna Parikan Purr-kävelykenkä onkin vahvoilla. Kenkien mokkapinta sopii mielestäni ihanasti neuleiden vähän rouheampaan struktuuriin.

Blingiä tietty myös, kuvassa iso sormus, joka toistaa neuletopin värejä ja nahkainen rannekoru kullanvärisenä. Yksi kiva yhdistelmä. Tähän tarvitsisi enää kivat korvikset. Roikkuvat keltaiset sopisivat täydellisesti sormukseen..


Toinen koruyhdistelmä on hillitympi, kultaiset pikkulintuset ja siro lintusormus, jossa pieni helmi. Hmmm - nämä sopisi myös. Kumpi kombo on sinun suosikkisi, keltainen kimallus vaiko pikkulintuset?
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti